Scroll Top
logo en website voor starters

Logo en website voor starters

Lanceer-je-merk pakket

Met het lanceer-je-merk pakket helpen wij start-ups op weg met een scherp geprijsd all-in design pakket met onder andere een logo en website voor slechts 4.850 EUR (excl.) Zo kan je snel en betaalbaar van start met je business.
Eens kennismaken?

  Wat zit er in het lanceer-je-merk pakket?

  In dit pakket zit alles wat je nodig hebt om professioneel te starten. Dat start met het ontwerpen van een logo. Daarop volgt een huisstijl om verliefd op te worden. Je krijgt van ons een basis website met een home pagina, een landingspagina en contactpagina in het gebruiksvriendelijke Webflow of WordPress.  Tenslotte zorgen we voor de items die je dagdagelijks nodig hebt. Een Linkedin header image, een Word & PowerPoint template en drukklare PDF bestanden voor enveloppes & visitekaartjes.

  1. Logo

  Heb je al een blitse naam* bedacht voor je bedrijf? Dan volgt daarop een opvallend logo dat je merk alle eer aandoet! Het logo vormt immers de basis van je branding. Dat moet indruk maken op je toekomstige klanten. We betrekken je graag bij het creatief proces zodat je zo-fier-als-een-gietergehalte zeker op punt staat!

  *We helpen je ook graag bij het bedenken van je bedrijfsnaam

  2. Huisstijl

  Eens het logo staat op punt staat, werken we een aangepaste huisstijl uit. Die draagt die bij aan een eenvormige communicatie naar je klanten toe. je krijgt van ons een online huisstijlgids aangeleverd. Die bevat je logo in verschillende formats voor print en online, het kleurenpallet, en je lettertypes.

  3. Website

  Een website mag ook niet ontbreken! We bouwen op basis van een design een mooie, professionele website met alle basis elementen. WordPress of Webflow zijn onze favorieten, omdat ze beide heel gebruiksvriendelijk zijn. We voorzien ook een half uurtje uitleg zodat je ‘m daarna zelf kan beheren. Of wij doen dit verder voor jou, ook dik ok! De hosting kost is exclusief, maar we helpen je graag met kiezen.

  4. Templates

  Tenslotte krijg je van ons de nodige zaken die je nodig hebt om te communiceren met je klanten. Dan hebben we over een ontwerp voor je visitekaartje (jep, ze zijn weer hip!), een blocnote, enveloppes en templates voor Word en PowerPoint.

  Waar wacht je nog op? Launch!