Scroll Top

Grafisch
ontwerp

Grafisch ontwerp, ook wel graphic design genoemd, is een creatief proces waarbij je visuele communicatie gebruikt om een idee, boodschap of informatie over te brengen. Het bestaat uit de creatie en combinatie van verschillende visuele elementen zoals tekst, afbeelding, kleur en vorm. Zo bekom je een ​​visueel aantrekkelijk ontwerp.

Wij passen grafisch ontwerp toe in een brede waaier aan media. Denk aan digitale media (websites, apps, sociale media), drukwerk (posters, brochures, tijdschriften), verpakkingen, logo’s en merkidentiteit, en zoveel meer.

Drukwerk

Bij Rocketship zit je goed voor het ontwerp van je drukwerk. Van magazines tot catalogi, brochures en visitekaartjes. We volgen de trends in print op de voet en ondersteunen je bij de keuze van papier en druktechniek.

Digitaal Ontwerp

Wil je op te vallen met een sprekende website of digitale campagne? Wij verzorgen jouw online ontwerp voor zowel mobile, tablet als desktop.

Web design

Ook voor web design en development kan je bij ons terecht. Wij werken een wireframe en ontwerp voor je uit en zetten dit dan om in een WordPress of Webflow omgeving.